Gir to ukers treningsinntekter til TV-aksjonen

Spinninggjengen på Grymyr roser Vestre Gran Idrettslag, her representert ved leder Tor Berg, (ytterst til venstre) for avgjørelsen om å gi en ukes treningsinntekter til Røde Kors og årets TV-aksjon. Nå oppfordrer idrettslaget alle andre idrettslag og treningssentre på Hadeland til å gjøre det samme.

Spinninggjengen på Grymyr roser Vestre Gran Idrettslag, her representert ved leder Tor Berg, (ytterst til venstre) for avgjørelsen om å gi en ukes treningsinntekter til Røde Kors og årets TV-aksjon. Nå oppfordrer idrettslaget alle andre idrettslag og treningssentre på Hadeland til å gjøre det samme. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

- Det er en selvfølge for oss å støtte opp om Røde Kors og TV-aksjonen, og vi oppfordrer idrettslag og treningssentre på Hadeland til å gjøre det samme, sier leder i Vestre Gran Idrettslag, Tor Berg.

DEL

VESTRE GRAN: - Idretten skal representere inkludering, samfunnsansvar, og holdningsskapende arbeid. Verdier helt i tråd med årets TV-aksjon. Vi ønsker derfor å gi økonomisk støtte til Røde Kors, og på denne måten vise at vi både verdsetter og støtter opp om det viktige arbeidet Røde Kors står for både her hjemme og ute i verden, sier Berg.

Til sammen 30 treningsglade kvinner og menn deltok på spinning på Grymyr tirsdag kveld, og torsdag møtes de på syklene igjen.

- Deltakerne virket positive til initiativet fra idrettslaget om å støtte opp om aksjonen, forteller Berg.

- Vestre Gran Idrettslag gir med glede til årets TV-aksjon, og vi håper trenings- og idrettsmiljøet på Hadeland tar imot utfordringen fra oss om å gjøre det samme. Gå inn på www.giverstafett.no og gi så det monner, avslutter idrettslagslederen.

Idrettslaget i Vestre Gran har direkte link til TV-aksjonen i år. Instruktør for spinningen på Grymyr, Elin Heier Jorstad, er også Røde Kors sin koordinator for TV-aksjonen i Oppland.

Hun er glad for initiativet.

- Idretten er en viktig arena når det gjelder holdningsskapende arbeid. Jeg håper alle idrettslag og treningssentre på Hadeland tar utfordringen og gjør som Vestre Gran, avslutter hun.

Artikkeltags