Douglas-disipler videre til fylkesmønstring

TØFT: Pure Comfort, som ble dannet gjennom Hadeland kulturskole, viste godt driv og showmanship på scena og ble belønnet med tur til fylkesmønstringa på Lillehammer i april.

TØFT: Pure Comfort, som ble dannet gjennom Hadeland kulturskole, viste godt driv og showmanship på scena og ble belønnet med tur til fylkesmønstringa på Lillehammer i april. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Pure Comfort, som alle er elever ved Hadeland kulturskole og har Adam Douglas som lærer, var ett av bidragene som gikk videre til fylkesmønstringen i UKM.

DEL

Det ble klart søndag, etter at fagpanelet hadde gjort sine vurderinger da de 22 innslagene på scenen og i salen var over. Fagpanelet, som består av Tor Ingar Jakobsen (musikk), Bodil Vidnes-Kopperud (litteratur/film), Asmund Grinaker (dans), Erling Bonnevie Hjort (kunst) og Lars Thalian Morstad (ungdomsrepresentant) måtte velge ut et visst antall representanter å sende videre etter UKM-arrangementet i kultursalen lørdag ettermiddag.

– Vi har en kvote å gå etter, som er et visst antall innslag vi får lov til å sende videre. Ungdommene som er med på lokalmønstringene, og som blir med på fylkes- og landsmønstringer, opplever at de får venner og at det blir en egen UKM-familie, sier Inger Greftefreff Frydenlund, som er UKMs kontaktperson i Gran kommune.

Bredde

Fagpanelet har besluttet at disse går videre til UKM fylkesfestival på Lillehammer 13.–15. april:

Scene:
GoodVibe Showteam, «KØ!»
Pure comfort, «Diggin' on James Brown»
Emmy Nikoline Strømnes, «River flows in you»
Tina Seline Morken, «Stay»

SOLOSANG: Tina Seline Morken (18) imponerte med god solosang.

SOLOSANG: Tina Seline Morken (18) imponerte med god solosang. Foto:Utstilling:
Mats Nordvik, «Vinter»
Truls Gillebo, «Hund»

Film:
Martin Herstadhagen, «Du er best som du er»

Litteratur:
Anne Charlotte O. Møllerop, «Et barns slit er et annet barns glede»

KAKEOVERRASKELSE: Pure Comfort var en ekstra overraskelse for Adam Douglas (til venstre i bildet) da han var hedersgjest på den spontane kakefesten på Harestua før jul etter at han vant Stjernekamp.

KAKEOVERRASKELSE: Pure Comfort var en ekstra overraskelse for Adam Douglas (til venstre i bildet) da han var hedersgjest på den spontane kakefesten på Harestua før jul etter at han vant Stjernekamp. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags