Ballet ble avholdt på Bergslia torsdag 6. desember, og valgfagsklassen Medier og informasjon ved Gran ungdomsskole har sendt oss dette referatet fra kvelden:

Hvert år arrangerer elevrådet juleball på Bergslia. Det er et hyggelig arrangement, hvor vi kan møte hverandre og ha det veldig koselig sammen. Elevrådet arrangerer juleballet, og gjør en god jobb. Alle møter opp i fine dresser og kjoler. Det var noen i lange kjoler, noen i korte kjoler og det var svarte dresser og blå dresser blant gutta.

Da vi kom inn ble vi stående og vente på å få en bordkavaler. De som var toastmastere for ballet var Torgrim Westhagen og Maren vik.

Etter at vi hadde tatt et bilde sammen med bordkavaleren vår, ble vi ført til bordet vi skulle sitte og spise ved. Alle satt rolig helt til toastmasterne kom, og dro i gang stemningen.

Bildeserie

SE BILDENE: Juleballet på Gran ungdomsskole

 

Til mat fikk vi lasagne med salat og loff. Ved siden av fikk vi et stort utvalg med forskjellig drikke, og til dessert fikk vi brownies. Maten ble servert av hjelpsomme foreldre og laget av dem som jobber på Bergslia. Etter maten danset vi vals og polonese med bordpartneren. Alle deltok og koste seg med dansen.

Underholdningen på juleballet var veldig bra. Det var mange fine taler, og det var lett å danse til musikken som var på ballet. Det var også et band som spilte. Bandet hadde øvd kjempelenge, og besto av Rune Ragnvald Smedsrud, Siv Skår Gauksrud, Mikkel Goddokken, Amund Ramberg og Nathaniel Owa.

Det var også to taler, herrenes tale og damenes tale. Begge var kjempefine og morsomme. De som holdt talene var veldig flinke. Herrens tale ble holdt av Julie Bjørlien og Anna Eun Dihle Dyrud, mens damenes tale ble holdt av Torgrim Westhagen og Jakob Gillebo Linstad.

De som er i elevrådet hadde laget en kjempefin spilleliste i Spotify som de spilte utover kvelden. Denne spillelisten hadde sanger som man kunne danse til i grupper eller alene.

Vi takker for et kjempefint ball og gleder oss allerede til neste år!