Jakter på deltagere i ungdomsskolealder til idrettsdag

2.kl ved idrettslinja gleder seg til å arrangere Sparebank 1 cup.

2.kl ved idrettslinja gleder seg til å arrangere Sparebank 1 cup. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Futsal, boksing og brasiliansk jiu-jitsu er noe av det som står på planen under Sparebank 1 cupen 24.april.

DEL

24. april arrangerer ungdomsbedriften Motus UB Sparebank 1 cup på Hadeland videregående skole. Ungdomsbedriften består av elever fra 2. klasse på idrettslinja.

Arrangementet retter seg mot deltakere i alderen 8–10. trinn. Det blir turnering i fotball, volleyball og bordtennis, og kurs med instruktører i turn, boksing og brasiliansk jiu-jitsu.

Påmelding skjer på ungdomsskolene eller på Facebook. Man kan melde på både lag og enkeltpersoner. Lagene må bestå av personer fra samme trinn og skole. Påmeldingsfristen er 19. april. I løpet av mandag 18. og tirsdag 19. april vil arrangørene besøke ungdomsskolene Lunner, Gran, Brandbu, Jevnaker, Harestua og eventuelt Hønefoss for å ta imot påmeldinger.

Det vil være en kiosk hvor det vil være mulighet for å betale via appen mCASH.

- De som bruker appen kan handle gjennom appen, og være ferdig med betaling når de blir ekspedert, forklarer arrangørene.

I tillegg til turneringer vil det også være mange andre konkurranser og aktiviteter man kan være med på. Det er blant annet triksekonkurranse i fotball og styrkekonkurranse hvor "Hadelands sterkeste" blir kåret.

Det vil også være mulig å se TX Vikings opptre etter finalene. Dette kommer til å bli et stort og underholdende show med mange forskjellige innslag. TX Vikings er en gruppe som gjennom forskjellige stunt forteller om hvordan Gud har hjulpet dem og kan hjelpe andre.

–Vi håper så mange som mulig kan delta eller være tilskuere for at dagen skal bli så bra som mulig, sier Maren Skjaker Grefsrud, lederen i Motus UB.

PS! For dem som ikke har hørt om futsal kan vi fortelle at det er navnet på fotball som spilles innendørs.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken