Gå til sidens hovedinnhold

Topp stemning på ungdomskonsert

Artikkelen er over 6 år gammel

GRAN: De som hadde stått i kø lengst telte ned de siste sekundene før de slapp inn i teltet. Da gjaldt det å løpe fortest mulig for å sikre seg de beste plassene rundt scena. Teltet hadde en kapasitet på 850 personer, og var utsolgt.

– Hadde det vært større plass hadde vi fått solgt enda flere billetter, sier Rune Larsen, leder for UngHadeland.

Alle sang med

Monkey’Boy åpnet konserten med mange egenskrevne låter. En av de mest populære var den låta «Cute Girl», og da de covret «Forelska i læreren» av The Kids så sang alle med. De avsluttet med låta de framførte på MGP for ett år siden, «Som en ørn».

Etter Monkey’Boy kom boybandet mange hadde reist langt for å se, nemlig Suite 16. Da de fem guttene inntok scenen ble det fullt liv i teltet med sanger som alle sang med på. De var også i det spøkefulle hjørnet, og sang sanger som «Ta en potet» og «Ingen Kims ingen kos», noe som skapte mye latter blant publikum.

De siste artistene som spilte var Morgan Sulele og Innertier. Publikum hoppet og sang med under de forskjellige låtene deres. Under låta «Du er ung», kom også Thomas Gregersen på scenen.

Kommer gjerne tilbake

Skal jeg fortelle dere en funfact? Jeg har faktisk bodd på Mylla.

Andreas Tangre, vokalist i Monkey'Boy

Bak scenen etter konserten sa Monkey’Boy at de synes publikum var øredøvende, og innrømte at de gjerne kommer tilbake en annen gang.

– Skal jeg fortelle dere en funfact? Jeg har faktisk bodd på Mylla, røper vokalist Andreas Tangre.

Bak scenen var også fire lokale jenter. De hadde vært heldige å få møte Suite 16, som allerede hadde reist da intervjuene ble gjort.

Jentene fortalte at de kom på Potetfestivalen for å høre Suite 16 og Monkey’Boy. Jentene bor på Hadeland, men har reist langt før for å se guttene før.

– Vi reiste i fire til fem timer for å se Suite 16 på Allsang på Grensen, forteller de.

Jentene var veldig fornøyde med sangene som ble framført, men klarte ikke helt å bestemme seg for hvilken som var best.

Bildeserie

BILDESERIE: Ungdomskonsert på Potetfestivalen

 

Kommentarer til denne saken