De sørger for at det blir cup i helgen: – Nå har vi god kontroll

BREDE SMIL: Arrangørene fra idrettslinja i VG2 gleder seg til UngHadeland-cup.

BREDE SMIL: Arrangørene fra idrettslinja i VG2 gleder seg til UngHadeland-cup. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi har vært en veldig motivert gjeng som har stått på i mange uker for å få dette til.

DEL

Det sier Eskil Berge fornøyd. Han er leder av Ung Hadeland Cup, som sparkes i gang lørdag 16. mars.

Ured har snakket med ham selve cupen og hvordan forventningene og forberedelsene har vært fram mot den eminente dagen.

Du husker sikkert Sparebank1 Cup. I år har stafettpinnen som hovedsponsor gått videre til Ung Hadeland, og den årlige cupen fortsetter. Det er mulig å være tilskuer og deltaker, eller til og med begge deler.

Uvanlig cup

Ung Hadeland Cup er ifølge lederen en litt uvanlig cup.

Arrangørene tilbyr en rekke forskjellige aktiviteter for både deltakerne og tilskuerne.

Det tilbys spisekonkurranse og Fifa-turnering, samt musikk, styrkekonkurranse og bingo for tilskuerne.

For deltakerne kan arrangørene varte opp med turneringer i fotball, volleyball og bordtennis, og individuelle aktiviteter som kampsport, turn, yoga og styrke. Alle fra 7. til 10. klasse kan være med på aktivitetene, mens det er fritt fram å være tilskuer.

KLARE FOR CUP: Snart braker det løs for Brage Simensen, Sondre Albertsen, Kristin Oline Lyngstad og Nora Meli som går idrett VG2

KLARE FOR CUP: Snart braker det løs for Brage Simensen, Sondre Albertsen, Kristin Oline Lyngstad og Nora Meli som går idrett VG2 Foto:

Stort ansvar

Berge synes det har vært veldig lærerikt å kunne holde et slikt arrangement. Men det er ikke til å stikke under en stol at som leder må man holde mange baller i lufta samtidig, og det har Berge fått kjenne på.

– Når man er leder har man ansvaret for mye mer enn man tror. Det er ikke bare å snakke med lederne for de ulike undergruppene, men også komme med innspill og ideer selv.

Han legger til at det har vært en motivert og engasjert 2. klasse idrett fra Hadeland videregående skole som har kastet seg på utfordringen.

Det tok litt tid før prosjektet var ordentlig i gang, og før ideene kom. Men lærerne hjalp dem i gang, og da tok det ikke lang tid før det meste begynte å gå på skinner. Ifølge lederen har det vært godt samarbeid mellom alle de ulike undergruppene (som blant annet administrasjon, PR, sportslig og kiosk) og alle har spilt på lag gjennom hele forberedelsen.

– Det var mange ulike ideer i starten, og det var viktig å finne ut av vi skal ha med og ikke ha med, og det har vi fått til nå. Nå har vi god kontroll og er klare for cupen, fortsetter Berge.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags