Tina Aaserud: Kjørte scooter på en snøfylt dag, ikke noe av det lureste ...

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

KommentarJeg sov hos en venninne natt til en skoledag. Vi bestemte oss egentlig for å ta bussen før vi la oss, men så kom hun på at hun hadde avspasering i første time, så hun gadd ikke dra på skolen til første time, så jeg bestemte meg for å kjøre istedenfor å ta buss, siden jeg personlig er ikke så glad i å ta bussen. Det er tok det dummeste valgte jeg har tatt på en god stund. Jeg hadde sett på værmeldingen dagen før jeg skulle kjøre og det var spådd optimalt fint vær, bare et par minusgrader og sol. Det var et vær jeg hadde kjørt i tidligere.

Jeg kom meg til skolen, og jeg hadde på meg masse klær. Etter som tiden gikk begynte det så smått å snø denne tirsdagen. Jeg begynte å engste meg for hvordan jeg skulle komme meg hjem med tanke på at jeg kjørte scooter og jeg ble redd for at politiet skulle stoppe meg med tanke på at det ikke var forsvarlig å kjøre. Det gikk 100 tanker igjennom hodet mitt. Jeg ante ikke om jeg skulle la scooteren min stå på Gran eller om jeg skulle kjøre hjem igjen. Valgte havnet på å kjøre hjem, som nevnt tidligere ikke det beste valget jeg har tatt. Når jeg tittet ut av vinduet hadde snøen lagt seg på bakken og jeg var utrolig redd for at dette ikke var min dag og at jeg skulle skli ut av veien.

Jeg tok på meg utebuksa, og Helly Hansen jakka og satte meg på scooteren og håper på det beste og forventet det verste. På veien hjem snødde det en del og i tillegg blåste det. Temperaturen ute lå på rundt fire minus. Jeg var utrolig redd for å kjøre i rundkjøringer og hadde rundt fire av dem jeg må igjennom for å komme meg hjem. Jeg skle et par ganger før jeg var hjemme, og heldigvis var det det eneste. Jeg var utrolig redd jeg skulle skli av veien, siden det ville ikke bli den første gangen jeg kjører ut. Heldigvis kom jeg meg hjem i god stand, og scooteren har ikke en eneste skramme. Dette er ikke noe jeg anbefaler, og jeg oppfordrer alle til å parkere scooteren nå.

Tina Aaserud

Tina Aaserud (18) kommer fra Brandbu. Hun er skribent i uRed, liker å se på film og serier og være med venner. Hun går medier og kommunikasjon på Hadeland videregående.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags