Gå til sidens hovedinnhold

Fire flotte filmer på valentinsdagen

Artikkelen er over 4 år gammel

uRed gir deg filmtips til valentinsdagen 14. februar.

Just Go With it

Til valentinsdagen vil jeg anbefale filmen Just Go With it. Denne passer for dem som ikke er så glad i klassiske romanser, men foretrekker en god komedie. Adam Sandler og Jennifer Aniston står for hovedrollene, noe som bare gjør filmen enda bedre! Danny Maccabee møter drømmedama, men har klart å skryte på seg et liv langt ifra sannheten. Han søker derfor hjelp hos assistenten sin, Katherine. Med litt overbevisning går hun med på å spille hans kommende ex-kone. Sammen roter de to seg opp i mye rart for å dekke over løgnen, og for å skaffe Danny drømmedama.
Anbefalt av Maren Minsås

Safe Heaven

Filmen er både romantisk og spennende. Den handler om en mystisk kvinne med navn Katie Feldman som flytter til en liten landsby utenfor Nord-Carolina. Det ingen der vet er at hun lever med en stor hemmelighet fra sin fortid. Dette gjør at hun må leve med en ny identitet. I byen møter hun enkemannen Alex Wheatley, som hun etter hvert knytter følelser til. Han finner etter hvert ut av hennes store hemmelighet og flere farer dukker opp. Jeg vil anbefale å se denne filmen fordi den har spenning og samtidig mye romantikk. Den er også veldig emosjonell, og har mange uventede hendelser.
Anbefalt av Thea Nilsen

Heathers

Ved første øyekast på emballasjen til Dvd-en så ser kanskje Heathers ut som en normal romantisk komedie som treffer alle klisjeene. Men hvis du ser Heathers så har den en underliggende mørk historie for dem som liker romantiske filmer, men som også ønsker en dyster twist. Filmen følger Veronica som prøver å komme seg ut av den snobbete vennegjengen som ødelegger hennes rykte som en god student, og for å få til dette så slår hun seg sammen med skolens mest utstøtte gutt. Hvis du er en fan av romanse, komedie, high school-filmer eller Christian Slater så er dette filmen for deg til valentinsdagen.
Anbefalt av Hedda Stensli

If I Stay

Filmen er regissert av R.J. Cutler og er basert på bokserien som er skrevet av Gayle Forman. Dette er en amerikansk dramafilm om Mia Hall som trodde det var vanskelig å velge om hun skulle følge sine musikalske drømmer på Julliard eller en helt annen vei med sitt livs kjærlighet, Adam. Hun får livet sitt snudd på hodet når hun havner i koma etter en bilulykke. Under denne ut av kroppen-opplevelsen må hun bestemme om hun vil våkne opp og leve livet helt annerledes enn det hun forestilte seg. Jeg synes denne filmen har et veldig bra budskap, og den anbefales å ses på valentinsdagen sammen med den man er glad i.
Anbefalt av Juliane Fossheim

Kommentarer til denne saken