Alida Marie Magnussen: Ta vare på din egen lykke

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

KommentarDe fleste har noen oppturer og noen nedturer i løpet av en uke. Videregående for meg har så langt inneholdt mange gode, men også noen dårlige dager. De gode dagene setter man så utrolig stor pris på, men samtidig så er det de dårlige dagene som har en tendens til å ødelegge litt innimellom.

Jeg tror det er veldig viktig å verdsette de gode dagene og ta vare på de gode minnene du skaper underveis, fordi det er de du kommer til å se tilbake på.

Omring deg selv med mennesker som får deg til å smile og le. «Livet varer lenger med et smil om munnen», har jeg hørt mange ganger, og når jeg tenker over det er det mye sannhet i det. Smiler du ofte blir du automatisk mer glad og tenker mer positivt, tror jeg. Og man kommer generelt ganske mye lengre når man er glad og hyggelig enn når man er sur og lei.

Det er viktig å stå for din egen lykke, og å skape gode minner. Ta initiativet og finn på noe med vennegjengen. Det blir som regel tatt godt imot av del fleste og mange har sikkert allerede tenkt tanken før deg. Jeg har tidligere skrevet i en artikkel at det er viktig å ta vare på de gode vennene du har, gjør det ved å gjøre noe hyggelig en gang iblant for eksempel.

Det er bare du som kan ta vare på din egen lykke, ingen andre gjør det for deg. Husk på at det er deg selv du må leve med resten av livet, så ta vare på deg selv og pass på at du er glad og har det bra. Ikke bry deg så mye om hva alle andre tenker, gi litt f.

Kos deg med vennene dine og ha det gøy. Du lever bare en gang og du kan like greit prøve å leve det livet så godt som mulig. Livet er kort, plutselig er det over. Gjør det mens du kan, så slipper du å angre med tiden.

Alida Marie Magnussen

Alida Marie (18) kommer fra Grua. Hun er skribent i uRed, liker å være aktiv og å se på tv-serier. Hun liker å være med venner og hun går siste året på studiespesialisering på Hadeland videregående skole.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags