De små tingene

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Hverdagen kan for mange i dag være ganske stressende til tider. Prøver, innleveringer, møter og andre ting tar opp mye tid og man kan noen ganger bli litt hjelpeløs. Det er i disse tider man setter pris på de små tingene. En kaffekopp fra en venninne på morgenen kan gjøre mye for hvordan resten av dagen utvikler seg.

Jeg er veldig for å gjøre små tjenester for andre. Enten om det er å kjøpe med noe fra butikken eller å rett og slett bare gi et kompliment. Det er ikke så mye som skal til.

I den hverdagen de fleste har i dag er det viktig å sette pris på de små tingene, og å gjøre små tjenester for venner og bekjente. Sjansen er stor for at mottakeren setter veldig stor pris på det.

Alle burde gjøre flere tjenester, gi flere komplimenter, ta vare på de rundt seg og passe på at de også har det bra. Det er mennesker rundt deg stort sett hele tiden. Spør deg selv, hva kan jeg gjøre for at denne personen blir i et litt bedre humør? Eller, hva kan jeg gjøre for at denne personen får det litt lettere? Det er som regel ikke så mye som skal til for å få det til, det krever bare litt omsorg og vilje.

Det gir meg like mye glede å gjøre tjenester for andre som det gleder meg at andre gjør småting for meg. Det er nesten så man blir mer glad av å se gleden og lykken i ansiktet til personen etter du har hjulpet til.

Små ting har mye å si i en stor hverdag som de fleste i dag har. Og ettersom jeg er en generelt veldig stresset person så skjønner jeg veldig godt at man setter pris på de små tingene som både andre tilbyr å hjelpe deg med, eller som kommer av seg selv.

Ta vare på deg selv, ta vare på de rundt deg. Prøv å gjøre noen glad hver eneste dag, eller gjøre noe for noen som du vet trenger det. Ved å gjøre dette både gir du og får masse glede tilbake.

Alida Marie Magnussen

Alida Marie (18) kommer fra Grua. Hun er skribent i uRed, liker å være aktiv og å se på tv-serier. Hun liker å være med venner og hun går siste året på studiespesialisering på Hadeland videregående skole.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags