Ingeborg Linnerud: Nyttårsforsettet vi ikke må glemme!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

KommentarVi har nå kommet godt i gang med året 2019. Det er ikke særlig snakk om nyttårsforsetter lenger, men jeg har et godt alle kan ta til seg. Dette nyttårsforsettet går ut på å skulle gi deg et bedre liv, det kan hjelpe deg med å komme bedre i form, få flere ordentlig gode venner, øke livskvaliteten, gjøre deg gladere, gi deg et sunnere og friskere liv og gi deg mange gode smil og samtaler. En skikkelig deal, ikke sant?

Dette nyttårsforsettet vil hjelpe deg å slutte å sammenligne deg med andre mennesker hele tiden. Slutte å hele tiden tenke på det at du må ha den perfekte kroppen og leve det perfekte livet.

Ikke bli sittende og scrolle nedover i timevis og misunne deg over andres kropper, inspo-hus, dyre turer og biler til flere millioner. Ikke lenger bry deg om hvem som har flest følgere og hvem som får flere likes enn deg.

Du vil få utrolig mange gode samtaler og fine minner for livet. Skikkelig gode og spesielle minner som setter seg i hjertet og som kun du kan ta vare på alene, uten å måtte dele det med hele verden.

Middager med familien der dere kan sette dere ned og ha en ordentlig samtale med hverandre om hvordan dagen deres har vært. Du kan gå ut og gå en tur, eller rydde det rommet som du skulle gjort for alt lenge siden. Hverdagen vil bli mye mer effektiv og du vil slutte å drøye ting hele tiden og heller få mer tid til å gjøre andre ting.

Nyttårsforsettet er rett og slett å klare å legge bort mobilen litt. Verden vår har blitt til et sted på internettet, og du er ikke med i den med mindre du konstant er pålogget. Jeg kan ærlig innrømme at jeg er avhengig av mobilen og sliter med å legge den fra meg i bare noen minutter. Dette skal jeg bli flinkere på i 2019, og det er jeg sikker på at flere også kan bli.

Legge bort mobilen og heller bare leve livet, og nyte det. Forsøke å være tilstede for oss selv og andre i de øyeblikkene vi har. Det er nå vi lever, her på Jorden, ikke inne på nettet.

Ingeborg Linnerud

Ingeborg Linnerud (15) kommer fra Harestua. Hun er skribent i Ured, og på fritiden går hun på fotball og turning. Hun elsker å være aktiv hele tiden med forskjellige aktiviteter. Hun er leder i Harestua 4h, og går i 10. klasse på Harestua skole.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags