Tina Aaserud: Slik kom jeg i julestemning allerede i oktober

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

KommentarJula nærmer seg med stormskritt, men kanskje julestemningen mangler. Da kan jeg fortelle deg hva jeg gjorde for å komme i julestemning. Julestemningen min begynte smått å komme i oktober, det var da jeg begynte å høre på julemusikk og tenke på julen. Jeg hadde nesten handlet ferdig alle julegaver innen november.

Det jeg gjorde for å komme i julestemning var å høre på julemusikk, se på mange julefilmer, og pynte rommet mitt.

Nå er vi langt ute i desember, og jeg er klar for jula.

Jeg har ikke sett så mange filmer til nå, men jeg pleier jo å se på «Tre nøtter til Askepott», «Reisen til julestjernen», «Mikkes jul», og «Hjemme alene på julaften». Jeg ser i tillegg «Grevinnen og hovmesteren» på lillejulaften, det er en klassiker. Til nå har jeg sett på «Grinchen», «Mikkes jul i Andeby» og «Santa Buddies».

Jeg hører på litt forskjellige julesanger, blant annet «Jul i Svingen», «Home for christmas», «Christmas to me», «All I want for christmas» og masse andre sanger.

Så hvis du ikke kommer i julestemning prøv å gå ut en tur, og hør på julemusikk eller så kan du sette deg inne og se på TV med tente lys.

Noe jeg ikke har gjort før jul det er og bake kaker, men det er en ting man kan gjøre med hele familien sånn at alle kan være samlet å gjøre ting sammen. Man trenger ikke ha alle sju slagene til jul, men man kan jo for eksempel bake pepperkaker, risboller, brune pinner og lignende.

Jeg håper du finner roen, og at du/dere har en trivelig jul.

God jul!

Tina Aaserud

Tina Aaserud (18) kommer fra Brandbu. Hun er skribent i uRed, liker å se på film og serier og være med venner. Hun går medier og kommunikasjon på Hadeland videregående.

Send tekst og bilder «

Har du noe du vil dele med uRed? Her kan du sende inn!

Artikkeltags