Gå til sidens hovedinnhold

Utendørskonserter på JORS i sommer

I sommer blir det mulig å nyte god og variert musikk utendørs på Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringsseter (JORS). Målgruppa for konsertene er eldre og beboere på institusjon i kommunen.

Ditt Hadeland

Vi sparker i gang konsertserien torsdag 10. juni med Toini & Rio Bravo, som leverer drivende honkytonk og smektende ballader. Tenk Patsy Cline og Tammy Wynette.

Ringerike trekkspillklubb gjester JORS den 19. juni, og Kjetil Røren tar med seg Genser’n til Jevnaker den 1. juli. Den 12. juli blir det Elvis-konsert med Kjetil Roos.

Gratis for beboere

Flere navn og datoer kommer etter hvert. Arrangementene vil fortløpende. Alle arrangementene er gratis og åpne for eldre innbyggere og beboere på institusjon.

Arrangementene har kommet i stand med midler fra den lokale Sparebankstiftelsen og ordningen Den kulturelle spaserstokken, og er i regi av Den kulturelle spaserstokken i Jevnaker kommune.

Siden det er noe begrenset med sitteplasser ber vi de som har mulighet om å ta med egen stol.

Det er viktig å merke seg at datoer og tidspunkter kan bli flyttet på kort varsel. Siden konsertene er utendørs må vi ta hensyn til været.

Korona og smittesituasjonen til enhver tid påvirker også om det er mulig å gjennomføre arrangementer, og hvilke regler som gjelder for arrangementer.

Følg med på Jevnaker kommunes nettsider for oppdatert informasjon.

Kommentarer til denne saken