Gå til sidens hovedinnhold

Våkn opp! Barn betaler prisen!

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I dag, lørdag 28. august var det superlørdag og landbrukets dag i Brandbu. Et flott arrangement, masse folk, liv og røre. Jeg gir stor honnør til arrangørene! Sjøl sto jeg på stand for SP, og fikk prate med massevis av folk, sosialt sulten som jeg og mange med meg er etter halvannet år med pandemi.

Men ... det er et stort men, noe jeg syns er riv ruskende galt!

Det er greit at massevis av folk møtes i Brandbu på en slik dag. Samtidig har Gran kommune anbefalt at fritidsaktiviteter for barn og ungdom stenges ned. Igjen.

Bildeserie

SE BILDENE: Disse møtte vi på Bondens dag i Brandbu

Brandbu skolekorps fikk 11 nye, forventningsfulle aspiranter sist onsdag. Alle fikk med seg instrumenter hjem, og første øvelse får ikke kommet fort nok.

Men ... 11 små barn kan altså ikke møtes, til tross for at meteren holdes, smittevernregler følges, og smittevernvakt er på plass.

På samme måte, mellomkorps og hovedkorps har gledet seg i tre måneder til felles tur og seminar til Storefjell. Endelig noe å se fram til. Dette kan trulig heller ikke gjennomføres, grunnet nye anbefalinger om smittevern, til tross for at meteren holdes, regler følges og smittevernvakt er på plass. Alltid.

Men at vi halv- og helgale går i flokk på arrangementer i Brandbu er greit!?

Igjen: Ypperlige og kjærkomne arrangementer! Men hvorfor slik forskjellsbehandling?

Hvorfor skal barn betale prisen? De blir jo ikke engang sjuke? Dette mener jeg er riv ruskende galt!

Skal vi voksne kunne møtes sosialt, må jammen en håndfull barn få lov til å dyrke hobbyen sin!

Del gjerne.

Kommentarer til denne saken