Veit ikke om jeg gidder....

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Viggo Bråthen...å bruke stemmeretten min i år! Bare tanken på å tenke at jeg tenker å ikke stemme, er egentlig absurd, da jeg har stemt hver gang siden jeg fikk retten til det! Men nå lurer jeg virkelig. Er det noen jeg stoler på i kommunestyret vårt? Noen som ikke bare øser ut floskler og tomprat som alle kan si, sånn som f.eks. Venstres representant i en debatt som også ble sendt på Opplandsradioen, da han ble spurt om hvilke tjenester som ville bli bedre ved en kommunesammenslåing. – Alle tjenester blir bedre, var svaret. – Hvilke tjenester, ble han spurt igjen. – Alle tjenester, var svaret! Ja, med slike «gode» argumenter blir troverdigheten sånn passe stor. Altså null!

Jeg respekterer de som vil bruke tida si på å sitte i kommunestyret, men det stopper der. Så hvem skal jeg stemme på?? Kanskje jeg må finne èn sak å legge vekt på, gitt. Kanskje jeg skal stemme på de som lover på tro og ære å kjempe mot å slå sammen Lunner og Gran. (Ser du det, Halvor??) Det tror jeg blir en sørgelig deal for Lunner. Slukt med hue og innmat. Og den polske riksdagen i Gran vil vel bli enda polskere! Huttetu for ei smørje det kommer tel å bli – når de f.eks. skal begynne å diskutere om noe skal ligge på Harestua eller i Brandbu. Jøss og jøss! Mener å huske noe om ett felles kommunestyre»møte» for hele Hadeland for ei tid sida. Det gikk jo bra… (Sarkasme)

Så vi får se; kanskje jeg på valgdagen står over hele greia, men bare nesten – for det er jo kirkevalg også. DET burde jo være enkelt, da. Der er det ikke så mange kandidater, og egentlig ikke ett eneste valgløfte. De står liksom putt stille og bare venter på å bli valgt. Ikke det at det ikke er valgets kvaler der også, bevare meg vel og lenge, men det er ikke så mye vurdere før en kan bare skjære gjennom og ta et valg. Egentlig – sånn som jeg ser det – blir det sikkert bra, samme hva en skulle finne på å velge.

Jeg åpen for bestikkelser, så litt gammeldagse wienerbrød m/sterk mesjonskaffe attåt vil absolutt dra i riktig retning.

Konklusjonen min er vel at i kommunevalgsammenheng er nok tiltroen helt borte, og jeg lar kanskje for første gang være å stemme. Når det gjelder kirkevalget må jeg nok si at slik det ser ut akkurat nå, velger jeg……… Lunner kirke!!

Jeg åpen for bestikkelser, så litt gammeldagse wienerbrød m/sterk mesjonskaffe attåt vil absolutt dra i riktig retning.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags