Færre stemmekretser i Gran

UTSTYRSSJEKK: Anne Sofie Aasheim viser korrekt avstemmingsprosedyre, mens informasjonssjef Kirsten Jåvold Hagen (t.v.) og fagleder Solveig Taaje følger med.

UTSTYRSSJEKK: Anne Sofie Aasheim viser korrekt avstemmingsprosedyre, mens informasjonssjef Kirsten Jåvold Hagen (t.v.) og fagleder Solveig Taaje følger med. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I år er det bare fem stemmekretser. Flere stemmekretser er slått sammen til en større krets.

DEL

Brandbu stemmekrets inneholder tidligere Solvang, Bjørklund, Fredheim og Fagerlund stemmekretser, og har stemmested på Brandbu barneskole. Nye Jaren stemmekrets består av tidligere Moen og Solheim kretser, og stemmestedet er i kantina på Gran rådhus. Sanne og Grymyr er slått sammen til Vestre Gran stemmekrets, og har sitt stemmested på Sanne skole. Trintom stemmekrets har byttet navn til Gran stemmekrets, og har sitt lokale på Trintom skole. For dem som bor i Bjoneroa blir alt som før.

– Vi er fornøyde med at det endelig kuttes ned på antall kretser, siden det betyr færre folk som trengs til valgarbeidet, samt at hele opplegget blir rimeligere, sa Kirsten Jåvold Hagen, informasjonssjef i Gran kommune til avisen i begynnelsen av august.

Viktig å huske til valg

Ha med legitimasjon

Ta helst med valgkort

Unngå snakk med andre mens det stemmes

I stemmeavlukket skal du være alene

Artikkeltags