Høstferieværet på Hadeland: Stort sett oppholdsvær og varmegrader

HØSTFERIE: Fredag er det regn og løvfall i vindkastene. Høstferieværet åpner i følge prognosene med regn på Hadeland også mandag - deretter blir det oppholdsvær ut uken.

HØSTFERIE: Fredag er det regn og løvfall i vindkastene. Høstferieværet åpner i følge prognosene med regn på Hadeland også mandag - deretter blir det oppholdsvær ut uken. Foto:

Det ligger ikke an til det mest strålende høstferieværet på Hadeland, men langtidsvarslene ser ut til å bety fint utevær uansett.

DEL

Fra delvis skyet og sol søndag ligger det an til regnbyger mandag. Fra tirsdag og ut uken er det imidlertid varslet oppholdsvær ut uken, med tirsdag og torsdag som dager der sola også titter fram.

Når det gjelder hyttefarende i høstferien så vil en nordavind gjøre seg gjeldende, det samme vil nedbør gjøre i flere fjellområder. Nedbøren vil også falle som, snø flere steder. Godt utetøy og riktig type bildekk er derfor påkrevd. At høsten er i skikkelig anmarsj vil gjelde hele landet.

På Hadeland vil temperaturene variere mellom 5–8 plussgrader i snitt. Vi tilføyer uansett at prognosene som gjelder fra mandag betegnes som noe usikre i langtidsvarslene fra storm.no og yr.no

Slik varslene lyder ligger det ikke an til nattefrost i perioden.

Artikkeltags