Lokalet ble fylt opp av publikum i alle aldre og stemningen var god. Irene Braathen Grina ønsket velkommen til sang og musikkveld, både fra gjester, kor og publikum.

I første avdeling introduserte vi våren gjennom den så kjente «No Livnar det i Lundar» etterfulgt av den vakre franske melodien «Kornet gøymt i jordi». Første avdeling ble avsluttet med Beatles låten «When I'm 64».

Vår faste pianist Thomas Sanger-Elnæs hadde med seg to elever ved Hadeland VGS.

Randi Svenbalrud spilte på pianoet den vakre «Nocturne» av Grieg, og Rune Smedsrud spilte sammen med Thomas en feiende Ragtime, firhendig, på hvert sitt piano!

Nina Wirstad fra koret leste egen produserte nydelige dikt for oss.

Så ble det en god pause med kaffe, kaker og loddsalg.

Fellessanger skapte en atmosfære av samhørighet, blant annet «Visa for gærne jinter».

Siste avdeling holdt koret med litt mer krevende verker, som negro spiritualen «Deep River», gospelsangen «Swing low», den vakre «Ave Maria» av Hugo Gyldmark, « Walking in the air» fra filmen «The Snow» og « Har du fyr» av Ola Bremnes.

Det kom inn omtrent 7000 kroner i loddsalget. Tusen takk til alle!

Kvelden ble et meget godt og etterlengtet gjenmøte mellom kor og publikum, og vi er glade for å kunne synge sammen igjen uten restriksjoner!

Mye spennende ligger foran korets videre vei, fra sommersangerstevnet i Jevnaker i juni, til høstkonsert i Lunner kirke sammen med Adventsangerne, og til neste år fyller koret 30 år.

Takk for en inspirerende og glad kveld på Bergosenteret. Vi gleder oss til neste konsert!