Ga bort 100 VårYr-billetter

Gest til lokalmiljøet: Eystein Hagen, prosjektleder VårYr, Inger Reidun N. Fleischer fra Fritid for alle, og Samrawit Yakob, ansatt hos Voksenopplæringen.

Gest til lokalmiljøet: Eystein Hagen, prosjektleder VårYr, Inger Reidun N. Fleischer fra Fritid for alle, og Samrawit Yakob, ansatt hos Voksenopplæringen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

VårYr-gjengen har gitt bort 100 billetter til organisasjonen «Fritid for alle» og Voksenopplæringen i Gran og Lunner.

DEL

GRAN: Fredag og lørdag går de to siste forestillingene av årets sommershow fra VårYr i Kultursalen. Med gode kritikker fra presse, og masse gode tilbakemeldinger fra publikum, håper gjengen bak at så mange som mulig av folk som har lyst til å se showet, skal få anledning til å få med seg opplevelsen. Derfor har de gitt bort 100 gratisbilletter som skal formidles av «Fritid for alle» og Voksenopplæringen.

– Inger Reidun N. Fleischer fra Fritid for alle og Ung Hadeland, samt rektor Vibeche Holte ved Voksenopplæringen for Gran og Lunner tok imot disse billettene til lørdagsforestillingen, som en overraskende gavepakke. Hadeland Kultursal har også ønsket initiativet fra VårYr velkommen og legger forholdene til rette for at dette skal bli gjennomført, sier prosjektleder Eystein Hagen.

– Det var faktisk et av medlemmene i bandet sin idé, og alle medlemmene i VårYr-gjengen likte tanken. Det er et lite offer for vår del å tilby gratisbillettene, men vi tror det vil bety mye for dem det gjelder, sier Hagen.

– Det ligger an til bortimot fulle hus denne siste showhelgen vår, men vi har allikevel valgt å holde av disse 100 billettene som en gest til lokalmiljøet, og er veldig glade for å ha fått til akkurat dette, uttaler Hagen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags