Flere med trøbbel på glatta: Bil i grøfta og trailere står fast

KJØRT UT: Et tungt kjøretøy har kjørt ut i rundkjøringa på Roa.

KJØRT UT: Et tungt kjøretøy har kjørt ut i rundkjøringa på Roa. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Rett før klokka 16 fikk Hadeland tips om en personbil som hadde havnet i grøfta ved Hovlandsmyra, på Hadelandsvegen mellom roa og Grua. Her er det trolig ingen personskade, for politiet er ikke varslet om ulykken. Det får vi opplyst fra Innlandet politidistrikt.

Vinterføret ser ut til å skape problemer for trafikken på Hadeland. Tre tunge kjøretøy står fast på E16 i Olumslinna. To av dem står fast i nærheten av Oldemors karjol ved 12-tiden, og én litt lenger opp i bakken. Politiet i Sør-Øst melder klokken 12.45 om at politiet er på veg til Olumslinna.

I tillegg hadde et tungt kjøretøy kjørt ut i rundkjøringa på Roa. Bakenden på kjøretøyet havnet i grøfta. På Roa var bergingsbil være på stedet tidlig, og vogntoget har nå kommet seg videre.

Flere melder også om vanskelige kjøreforhold på riksveg 4 i Lygnabakka. Det skal være underkjølt regn og full stans i trafikken klokken 13.39. I følge en leser skal flere vogntog stå fast og brøytebilene sliter med å komme seg forbi.


STÅR FAST: Et av de to tunge kjøretøyene som står fast i Olumslinna.

STÅR FAST: Et av de to tunge kjøretøyene som står fast i Olumslinna. Foto:

Det er fra mandag ettermiddag ventet mye snø og regn på Hadeland. Statens vegvesen oppfordrer alle til å beregne ekstra tid, kjøre etter forholdene og ha god avstand til forankjørende.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken