Vellykket aktivitetsdag på Ulsnestangen

Fra aktivitetsdagen til NHF Hadeland

Fra aktivitetsdagen til NHF Hadeland Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norges Handikapforbund Hadeland sto bak en innholdsrik aktivitetsdag på Ulsnestangen søndag 1. september, i samarbeid med Ung Hadeland.

DEL

Innsendt Søndag 1. september arrangerte Norges Handikapforbund (NHF) Hadeland i samarbeid med UNG Hadeland vår første aktivitetsdag for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelser. Sted for dagen var Ulsnestangen i Gran. På forhånd hadde vi sagt at dagen ble gjennomført med værforbehold, men vi hadde liten lyst til å avlyse selv om det var meldt striregn.

Vi fulgte værmeldingen nøye den siste uka. Styremedlem Arve Dihle meldte om dårlig søvn natt til søndag. Han kontaktet Meteorologisk institutt, fikk eksakt varsel og bidro til forsiktig optimisme blant de frivillige. Vi pustet lettet ut da det sluttet å regne, i tråd med hva Meteorologiske hadde sagt, og endte med å være så heldige at sola tittet fram.

Fra aktivitetsdagen til NHF Hadeland

Fra aktivitetsdagen til NHF Hadeland Foto:

Dagen åpnet med flott sang fra Brandbu barne- og ungdomskantori. Det kom langt flere enn de som hadde meldt seg på, og vi hadde nok innom over 100 stykker med alle frivillige, deltakere og familiemedlemmer inkludert. Det var moro at så mange kom innom, og pølsebeholdningen rakk til alle sammen.

Sykkelløpet hadde 18 startende, og alle fullførte. Løpet gikk uten dramatikk, ingen velt i feltet, ei heller punkteringer eller andre tekniske problemer for rytterne. Håkon Tangen fra Hjelpemiddelspesialisten stilte opp så vi fikk mulighet til å prøve spesialsykler. Etter sykkelløpet var det stor aktivitet på vannet med kanopadling, og vi fikk også prøve hundekjøring med Thomas Håkonsløkken.

Vårt første arrangement ble en stor suksess, og ga absolutt mersmak. Vi så at folk koste seg og deltok i aktivitetene. Røde Kors sørget for sikkerheten med to personer, men forble heldigvis arbeidsledige.

Vi hadde fått inn mange fine gaver som ble delt ut som premier til deltakerne. Tusen takk til alle dere fra Handelsstanden i Brandbu, Gran og Lunner og mange flere som bidro med så mange flotte premier.

Fra aktivitetsdagen til NHF Hadeland

Fra aktivitetsdagen til NHF Hadeland Foto:

En stor takk til sjauer og altmuligmann Roy Arve Brurok, UNG Hadeland, Røde Kors og alle frammøtte og frivillige som sto på og gjorde dette til en fantastisk dag! Vi kan med stor sikkerhet si at dette frister til gjentakelse og at vi satser på Aktivitetsdagen 2020 også!

Beste hilsen fra oss i styret i NHF Hadeland

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken