Vestre Lunner musikkforening har jubileumskonsert på Skogglimt den 25. oktober. Riktignok var jubileet i fjor, men på grunn av utrivelige «basselusker» måtte den utsettes til i år. De har nå børstet støvet av instrumentene etter en ti måneders pause og igjen er klare for innsats.

Siden Vestre Lunner musikkforening gjenoppstod for vel 30 år siden, har den hatt Skogglimt som hjemmebane. Hver 1. og 17. mai har de gledet Grindvolls befolkning med underholdning både i marsj- og andre takter. De har derfor gledet veldig mange gjennom lang tid.

For å markere jubileet holder nå foreningen en jubileumskonsert Skogglimt. Her vil de framføre mange kjente og kjære musikkverk. Vi skal imidlertid ikke se bort fra at også blir noen nye. Grindvoll vel er teknisk arrangør og står for serverer av kaffe og kaker. I pausen vil det også bli loddsalg med mange fine gevinster.

Her har alle en mulighet til å få en kulturopplevelse etter den lange pausen. Vi håper mange vil unne seg en opplevelse på Skogglimt den 25. der det også er anledning til å møte og snakke med gamle kjente.