VG-lista setter opp ekstrakonsert - kanskje på Hadeland

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Engasjement og kreativitet kan bringe VG-lista til Gran eller Jevnaker i juli.

DEL

HADELAND: I juni og juli skal VG-lista ut på ny sommerturné. I løpet av turneen skal det settes opp en ekstra konsert. Til sammen 118 steder er med i kampen om hvor denne konserten skal finne sted. Blant dem er både Gran og Jevnaker.

Konkurransen er et resultat av VG-listas samarbeid med dagligvarekjeden Coop Extra. Felles for stedene som kan bli heldig vertskap for musikkshowet, er at de har en butikk som tilhører denne kjeden.

Både Gran og Jevnaker har et eget arrangement på Facebook.

Kreative bidrag

Det er slett ikke bare antall "likes" eller "hashtags" som teller i denne konkurransen. Ifølge Øyvind Solstad, ansvarlig for sosiale medier i VG, er det stedet som klarer å vise størst engasjement gjennom bruk av kreativitet, som vinner.

– Vi ønsker at så mange som mulig lager bilder og videoer og benytter sitt steds hashtag. Hashtaggen må brukes for at bidragene skal telle i konkurransen, sier Solstad.

Konkurransen starter 6. april og pågår fram til og med mandag 25. april. Vinneren offentliggjøres 26. april.

Hashtaggene som benyttes er #extravglistatilgran og #extravglistatiljevnaker .

– Glad i humor

I juryen sitter representanter fra VG og Coop Extra, i tillegg til programleder Abiel Tesdai og artist Sandra Lyng. Denne gjengen vil følge med på alle bidrag som sendes inn, og til slutt avgjøre hvilket sted som stikker av med seieren.

– Jeg er glad i humor, så jeg vil se de morsomme postene, sier Sandra Lyng til VG.

Starter i Oslo

Som tidligere år, starter VG-lista turneen på Rådhusplassen i Oslo fredag 24. juni. Deretter står Stavanger (6. juli), Bergen (13. juli) og Trondheim (20. juli) for tur. Extrakonserten avslutter turnen 27. juli.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken