Gå til sidens hovedinnhold

Vi tester julebrus: – Nei, nei, nei! Hvorfor smakte jeg på denne?

Artikkelen er over 1 år gammel

Magnus (17), Stine Elisabeth (18) og Karen Elise (18) i testpanelet lar seg ikke begeistre når de tester julebrus. De mener brusen er altfor søt, og gir assosiasjoner til helt andre ting.

– Dette lukter helt forferdelig søtt. Som å bli dratt inn i en sukkerspinnmaskin! fastslår Magnus når han lukter på en av de fem julebrusene som ungdomsredaksjonen uRed har testet.

Det blir ikke akkurat noe bedre når smaken skal beskrives ...¨

Det er Magnus Reenberg Weihe (17), Stine Elisabeth Larsen (18) og Karen Elise Stenersen (18) som står for den noe uformelle testen av brusen som de fleste har et elsk- eller hatforhold til.

LES OGSÅ: Karen og Mari har drukket julebrus hver dag i én måned

Resultatet av testen kan du høre i den nye episoden av podkasten uPoden.

Den kan enten spilles av i nettspilleren under, eller du kan høre den direkte i Spotify eller andre steder hvor podkaster finnes.

SJEKK UT FLERE EPISODER AV UPODEN:

I episode 1 får du noen gode tips til tv-serier du bør sjekke ut, og ikke minst hvordan man kan komme seg gjennom en aldri så liten «høstdepresjon». Med Magnus Reenberg Weihe, Anna Karoline Brænden Stenseth, Aurora Vindorum og Maria Olafsen Sveen.

I episode 2 anmelder vi nettserien Blank hvor handlingen utspiller seg på Hadeland. – De bør få opp dramafaktoren et par hakk, fastslo våre anmeldere Karen Elise Stenersen og Magnus Reenberg Weihe etter å ha sett de to første episodene.

Les også

Stor pizzatest: Er det forskjell på automatpizza og vognpizza? Vi sjekket!

Les også

Til ungdommen: Slik leser du pluss-sakene!

Kommentarer til denne saken