Gå til sidens hovedinnhold

Vi vil ha bedre garderober og dusjer

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi vil ha nye dusjer/ garderober på skolen. Fordi det er dårlig vanntrykk (mellom kaldt og varmt vann), noen dusjer er dårligere enn andre. Det er dårlig luft og vifte, doene er små og man hører nesten ikke brannalarmen. Selv om de er overkommelige er det ganske mye forskjell på våres og andre skolers garderober.

Noe vi ønsker er båser til dusjene, da får vi mer privatliv, og flere ønsker å dusje etter gymmen. Dusjen er stor nok den er 9,57 kvadratmeter. Det flere som ikke ønsker å dusje før eller etter gymmen på grunn av at de blir usikker eller sjenert.

Det er også veldig dårlig luft. Det blir varmt og tett i garderobene. Det er vanskelig å bruke viften fordi den lager lyd som om det er en høne som skriker. Det gjør at det blir enda dårligere luft når det er 14 jenter der inne.

Vanntrykket i dusjene er veldig varierende, noen har så mye vanntrykk at de spruter over til de andre dusjene. Andre kommer det nesten ikke noe vann ut av. Vannet skifter også temperatur fort, først er det iskaldt også blir det glovarmt. Det gjør at det blir mye kortere dusjer og da får vi ikke skylt av oss all svetten.

Brannalarmen hører man nesten ikke, det er et problem for vår sikkerhet. Det er kanskje lett å fikse, men det er irriterende hvis brannalarmen går.

Doene er også bitte små, det er nesten ikke plass til å gå på do. Det er et hull i veggen og det må vi fikse på. Doen og vasken er også veldig nære hverandre, som gjør det til dårlig sanitære forhold.

I tillegg er det veldig møkkete der. Det er også noen edderkopper inni dusjene.

Vi ønsker å få orden på skolen sine garderober, fordi da blir flere mer komfortable med å skifte og dusje etter gymmen.

Kommentarer til denne saken