Videolansering og gjestekor i kultursalen

Av

Etter ett år med konserttørke står Nos Alter igjen på scenen i Hadeland kultursal. Til helga kan du igjen oppleve koret, denne gang med lansering av egne musikkvideoer og gjestekor.

DEL

Ditt Hadeland Som for alle andre i kulturlivet har det også vært et spesielt år for oss i blandakoret Nos Alter. Vi slo fra oss konserter før sommeren i år, og fant ut at vi burde gjøre noe helt annet – og da falt valget på musikkvideo. Vi lagde først en, men fant ut at det å spille inn både musikk og film var så givende at vi bestemte oss for å lage en til.

Dermed blir det to musikkvideoer som lanseres på lørdag. Vi har brukt fantastiske lokale produsenter både når det gjelder arrangement, film og lyd. Disse vil bli behørig hyllet under konserten. Innholdet vil vi ikke røpe men kan si såpass at det er både lokal og internasjonal musikk. Dermed er vi inne på temaet for konserten som er «Nærhet og Avstand».

I tillegg til musikkvideo vil det bli to avdelinger med live korsang. Vi ble tidligere i høst kontaktet av et blandakor fra Hole som kaller seg Apropos. De skulle ha seminar på Hadeland og lurte på om vi ville gjøre noe sosialt sammen. Vi hadde allerede bestemt konserten vår og var dessverre opptatt. Men, de var ikke snauere enn at de spurte om det var mulig å delta. Dermed ble det samarbeid om programmet dirigentene imellom og korene skal framføre hver sin avdeling. Apropos har smakebiter fra sin musikk på Facebook og kan søkes opp på «Koret Apropos». Har du lyst til å komme så gå inn på kultursalens hjemmeside og kjøp billett.

På grunn av smittevern vil det ikke være anledning til å kjøpe billett i døra.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken