- Uansett utgangspunkt for å være med vil vi få ønske deltagerene god tur

1450 DELTAKERE: Bilde fra starten på Viggaløpet i 2014. Arkivfoto

1450 DELTAKERE: Bilde fra starten på Viggaløpet i 2014. Arkivfoto

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

MeningerDet nærmer seg med stormskritt. Nå kan vi telle timer til starten på årets Viggaløp. Lørdag formiddag skal over 1000 løpere ta den drøyt ni kilometer lange løpeturen fra Brandbu til Gran.


Arrangementet er gjort mulig takket være god samarbeidsånd og samarbeidsvilje mellom Brandbu Idretsforening og Gran Idrettslag. Gjennom mange år har de skapt en organisasjon og en struktur som er til glede for svært mange. De siste årene har det bidratt til nye deltagerrekorder. Tirsdag kveld var det påmeldt 1120 løpere til Viggaløpet. Da stengte muligheten for forhåndspåmeldinger i publikumsklassen, men det er ikke for sent å slenge seg med. Erfaringsmessig er det sikkert lurt å møte opp i god tid, for det er mye folk som skal hente startnummer den siste timen før start. Gunnar Haslerud er sentral i arrangørstaben, og han har fortsatt ikke gitt opp håpet om ny rekord også i år. 1450 personer var med og satte rekord i fjor.


Det er moro å se hvordan konkurranseinstinktet mobiliserer. Mellom skoler, mellom bedrifter og mellom kommuner. En andel av deltagerne er med for å løpe raskest mulig i konkurranse med hverandre, men den store gruppa deltagere er med i trimklassen. For å konkurrere med seg selv, og tidligere personlige rekorder. Eller rett og slett for å delta. Uansett utgangspunkt for å være med vil vi få ønske deltagerene god tur. De beste ønsker til arrangørene også, som skaper en fest der alle er invitert til å være med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags