MDG-Klevmark falt fra sjette plass og ut av lista i Viken

BLE STEMT UT: Nominasjonskomiteen i Viken MDG hadde Halvard Klevmark fra Lunner på en sjette plass, men han ble stemt ut av lista etter benkeforslag under nominasjonsmøtet.

BLE STEMT UT: Nominasjonskomiteen i Viken MDG hadde Halvard Klevmark fra Lunner på en sjette plass, men han ble stemt ut av lista etter benkeforslag under nominasjonsmøtet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Halvard Klevmark (57) fra MDG i Lunner var innstilt som nummer seks på fylkestingslista til Viken MDG, men kom ikke med på den endelige lista etter nominasjonsmøtet 20. oktober.

DEL

Klevmark opplyser til Hadeland at det under nominasjonsmøtet kom benkeforslag på Ståle Sørensen fra Drammen, på sjetteplassen. Sørensen fikk flertall, og derfor kom Klevmark ikke med på lista i det hele tatt.

Totalt antall representanter i Viken fylkesting skal være 87. På nettsida til Viken MDG ble det før nominasjonsmøtet uttrykt håp om at partiet skal få fem av disse plassene.

Klevmark opplyser til Hadeland at han heller ikke stiller til gjenvalg ved kommunevalget i Lunner, der han i dag er partiets eneste representant.

Nominasjonsmøtet i Lunner MDG finner sted 27. november.

Artikkeltags