Annonsørinnhold i samarbeid med Olerud MALE - & SNEKKERVERKSTED A/S

Hva er dette?

 
 

25 år med detaljert kvalitet

Olerud male og snekkerverksted feirer 25 års jubileum.

Annonsørinnhold i samarbeid med Olerud MALE - & SNEKKERVERKSTED A/S

Vi feirer 25 -års jubileum!

Jubileumsdager i egne lokaler på Kalvsjø, Lunner.

Gode tilbud under jubileumsdagene.

Åpningstider under jubileumsdagene:

Torsdag 23.mars : 9-17

Fredag 24.mars :9-17

Lørdag 25.mars : 9-15

Skulle kjøpe verktøy, endte opp med verksted

- Vi startet opp i en liten potetkjeller i en låve på Nordre Jevnaker, far og jeg. Han hadde drevet med inner,- og ytterdører, og kunne den bransjen. Jeg er utdannet tømrer, vi så at kompetansen mellom oss, kunne bli noe. Arne Ivar Olerud eier og driver Olerud male og snekkerverksted på Lunner. Det er 25 år siden bedriften så dagens lys.

- Egentlig skulle vi bare kjøpe verktøy, men da vi forstod at verkstedet på Lunner stod tomt, kom verktøyet med et verksted på kjøpet. Her har vi har holdt til siden, forteller Arne Ivar.

I dag har Olerud maler og snekkerverksted 7 ansatte. Flere har gått læretid her og har jobbet i snekkerverkstedet siden. Butikken har også et eget showroom med forskjellige utstillinger.

- Vårt aller første oppdrag husker jeg fremdeles. Vi stod ute under åpen himmel å malte en Krogenæs spisestue. Så bar vi de nymalte møblene inn i potetkjelleren til tørk. Resultatet ble fint, det. Men måten å jobbe på har forandret seg, sier Arne Ivar.

For veien blir til, mens man går.

- Først skulle vi produsere bjørketerskler og andre dørterskler, men salget tok ikke helt av. Det som tok av derimot, var bjørk. Vi bestemte oss for at vi skulle tegnet et helt kjøkken i bjørk, med stor suksess. Det klassiske bjørkekjøkkenet kalte vi Hadeland, fortsetter han.

Rustikke tendenser

Selv om bransjetrender og tendenser har forandret seg på 25 år, er bjørkekjøkkenet fremdeles aktuelt. Faktisk opplever Olerud at trenden nettopp nå, er oljet og malte materialer i heltre.

Et Olerud kjøkken er ikke som alle andre kjøkken. Designet i seg selv er helt unikt, tilpasset ditt behov og med små detaljer som innenforliggende fronter som gir kjøkkenet en estetisk finish – noe du ikke helt kan sette fingeren på, men som utgjør den store forskjellen.

- I Europa ser vi tydelige tendenser av rustikke preg, med mye heltre og skikkelige materialer. Den skandinaviske minimalismen ser ut til å måtte vike for det rustikke, detaljerte håndarbeidet. Vi leverer alt av innredning, til hus, leilighet eller hytte, melder Arne Ivar.

Hos Olerud maler og snekkerverksted er fleksibiliteten en suksessfaktor, i måten de driver – og møter kunder. Hit kan du komme med dine egne tegninger, eller bli satt i kontakt med dyktige arkitekter slik at løsningen blir optimal.

 

Gode tilbud og nylansering

I anledning snekkerverkstedets 25 års jubileum er showroomet oppdatert med en ny, inspirerende utstilling og utvidet åpningstid torsdag 23. mars, fredag 24. mars og lørdag 25. mars.

Det vil også være ekstra gode tilbud på hvitevarer, vinduer og dører.

- Og så har vi en spennende nylansering. Vi har designet en splitter ny ytterdør, Røykenvik, med spesielt forseggjorte detaljer som må sees, avslutter Arne Ivar.

Velkommen til Oleruds male og snekkerverksted jubileumsdager. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artikkelen på Facebook