Bordtennis, en stor idrett på Hadeland. I løpet av de siste årene har denne verdenssporten fått fotfeste i to lokale klubber. Denne uka kunne vi lese at spillere fra nettopp Harestua IL bordtennis skal spille eliteserie kommende sesong.

Nå er det unge jenter på 15–16 år som skal delta i eliteserien for kvinner. Trener og primus motor for bordtennisen på Harestua, Stig Amundsen, mener dette vil bidra til god utvikling for spillerne. På herresiden har Harestua rykket opp til 2. divisjon med førstelaget og til 3. divisjon med andrelaget. Jevnaker bordtennisklubb har nyopprykket lag i 1. divisjon, samt at begge klubbene har stor bredde.

Vi er imponert over at to lokale klubber skaper så stor aktivitet innenfor en nisjeidrett som bordtennis. Dette bekrefter at alt er mulig når noen virkelig vil. Det bør inspirere flere til å jobbe hardt for noe de tror på, uansett hvilken aktivitet det er snakk om.

Verdig avslutning for damene på gården

Ann Therese Ekeren Skari har vært hovedmotoren bak arrangementet Damene på gården. I helgen ble det trolig arrangert for aller siste gang. Takk for et spennende arrangement. Dette bekrefter at det er mulig å få til slikt på Hadeland, også med langvegsfarende besøkende.